Fotograferinger

Familiefotograf med studie i Odense

Gravidfotografering i min lyse, varme fotografiske stil her i mit lille fotostudie i Odense eller på en udvalgt lokation på Fyn, eller måske hjemme hos dig selv i vante omgivelser (læs mere under Hjemmefotografering). Om du vælger indenfor eller udendørs, er det ens for begge, at vi holder fotograferingen naturlig og afslappet. Jeg elsker at forevige forbindelsen mellem mor og barn – om det er i maven eller på favnen. Det er helt specielt. Husk at medbring lyst undertøj og tøj – f.eks. en lys tætsiddende kjole, striktrøje eller en løs bohemekjole. I studiet har jeg et par lyse kjoler i kundegarderoben der matcher fotograferingen og som man frit kan benytte, men medbring altid mindst ét lyst sæt tøj, der føles behageligt for dig. Fotograferingen tager cirka 1-1,5 times tid. Jeg foreslår at man kan komme mellem 6.-9. måned, men det kommer an på dig – hvornår du synes at du stråler mest og hvornår du synes, at din mave strutter pænest. Partner og børn er velkommen til at deltage i et par opstillinger under fotograferingen – til de opstillinger, hvor de ikke skal være med, i mit lille studie, kan de gå en tur på legepladsen eller lege rundt ude i gårdhaven imens.

Ifavnsk fotografering i min lyse fotografiske stil her i mit lille studie i Odense eller hjemme hos jer (se under Hjemmefotografering), hvis I ikke ønsker at forlade den hyggelige babyboble derhjemme. Den nyfødte er i fokus og i favn, på arm eller ved bryst hele tiden. Jeg bruger ikke iøjnefaldende, farverige rekvisitter. Jeg ønsker at forevige båndet mellem forældrene og den nyfødte – og det er bare mest naturligt at så små børn er så tæt på mor og far som muligt. Husk at medbringe lyst undertøj og lyst tøj. Jeg har et par outfits i kundegarderoben til mor og den nyfødte, men medbring altid mindst ét lyst sæt tøj til jer alle, som I føler jer godt tilpas i. Fotograferingen tager cirka 1-2 timer. Jeg anbefaler at man får foreviget sin nyfødte indenfor 20 dages tid. Hvis det lyder uoverskueligt, så kan jeg også komme hjem til jer. Jeg skal bruge mindst én forælder til at deltage i fotograferingen, men begge forældre er SÅ velkommen til at deltage – og det anbefaler jeg altid. Jeres første familiefoto kan skabes lige her. Ældre søskende er også velkommen i et par opstillinger under fotograferingen. Far og ældre søskende kan evt. gå en tur på legepladsen, som ligger ret tæt på mit studie – for studiet er hyggeligt lille, men kan nogle gange blive lidt for lille, hvis man ikke har tålmodighed til at vente på lillebror/lillesøster (hvilket er helt forståeligt). Der er altid tid til at pusle, amme/give flaske og putte. Hvis I kan time det med at den nyfødte skal spise, når I ankommer og h*n herefter kan falde i søvn i mors favn, har vi allerede en god start.

En babyfotografering er fyldt med latter, kæmpekram, kærlighed og nærvær i en legende stund i min lyse, varme fotografiske stil her i mit studie. Jeg bruger ingen farverige, iøjefaldende rekvisitter – Baby skal være i fokus. Jeg har lyst trælegetøj, så baby kan lege sig i gennem fotograferingen. Hvis I er med på familiebilleder, bruger jeg jer som forældre og jeres nærvær – kys, kram og masser leg. Vi skal bare hygge os! Jeg fotograferer alle babyer som de er og jeg bestræber mig altid på at få så mange udtryk som muligt – både med og uden smil. Men baby styrer altid showet. Husk lyst tøj til både baby og forældre. I skal kunne bevæge jer og lege rundt i det. Fotograferingen tager cirka 1 times tid. Alle stadier i babys første år er skønne, men en god ”foto-alder” er 7-9 mdr., hvor de kan sidde selv, men ikke kravle. Her har vi godt styr på dem og der er SÅ meget personlighed, tillid, sjov og grin. Men en 1 årig der suser rundt er lige så sødt (men bare hårdere for os voksne, ha ha). Hos mig, er der ingen der skal sidde stille – medmindre de har lyst i hvert fald. Jeg har indrettet studiet, så det er lille og fotovenligt hele vejen rundt, så babyer bare kan være rundt over det hele.

Hjemmefotografering er til jer som hverken vil i studiet eller udendørs – I vil have foreviget jeres lille familie i jeres vante rammer hjemme hos jer selv. Det kan både være til gravid-, nyfødt- eller familiefotografering. Især til nyfødtfoto kan det måske virke uoverskueligt at skulle ud med baby, så kommer jeg gerne til jer eller hvis I bare vil have at gravidbillederne er så naturlige som mulige eller familiebillederne også skal vise hjemmet, hvor børnene er vokset op. I skal bare have nogle lyse, fotovenlige områder i jeres hjem, så jeg kan ”do my magic”. F.eks. et lyst soveværelse med hvidt sengetøj/sengetæppe på, et smukt vinduesparti i dagligstuen eller lign. som I kan se her på siden. Jeg kan fotografere i de fleste hjem, hvis bare lyset er godt. I kan sende mig lidt fotos af jeres hjem, hvis I er i tvivl. Det tager 1,5 times tid og I skal bare lege rundt og hygge jer som I plejer – lege, pusle, amme/give flaske, eller hvis baby er stor nok spise lidt mad sammen, bage pandekager, pudekamp, drikke kakao, kildeleg, have hunden med eller hvad der skildrer jer som familie bedst.

Hjemmefotografering

En familiefotografering er fyldt med meget latter, kæmpekram, kærlighed og nærvær i en legende stund i min lyse, varme fotografiske stil her i mit lille studie for småbørnsfamilien, i det mit studie er lille (og jeg er specialiseret i småbørn) og derfor ikke kan rumme en familie med større børn. Men ved en hyggelig, autentisk udendørsfotografering kan naturen jo altid rumme alle – både store og små familier med små eller store børn. Jeg tager udendørsfotos i forår, sommer og sensommer perioden, på udvalgte lokationer på Fyn. Det kunne være i et fedt by-stræde, et bakket landskab, på en strand, ude i en gylden mark, hjemme hos jer selv eller lign. Vi tager en times tid ud af kalenderen og hygger os sammen – afslappet og ikke så opstillet. I leger rundt med ungerne, går tur, de små får måske en lille svingtur på stranden og jeg er bare med på sidelinjen med mit kamera og kæmpe smil. I mine efterhånden mange år som fotograf har jeg samlet en masse forskellige skønne locations på Fyn, men I er også meget velkommen til at byde ind med et særligt sted, der betyder noget for jer. Husk lyst tøj til både børn og jer forældre. Det behøves ikke at være så stift. I skal kunne bevæge jer rundt og lege i det.

Jeg tager massevis af babyfotos og inden vi får set os om, skal de jo konfirmeres – og det er ikke engang for sjov. Jeg er så heldig at have haft så mange gode år i branchen, at jeg har flere familier jeg følger, hvor jeg er deres faste familiefotograf, hvor jeg måske både har fotograferet deres bryllup, graviditeter, babyer, julekort, store unger og konfirmationer – og jeg vil selvfølgelig elske også at forevige din konfirmands store dag. Det kan foregå hvor som helst i naturen – på stranden, i skoven, ved feststedet, på en mark eller i en park – måske tæt på kirken eller feststedet, så der ikke er for meget kørsel frem og tilbage. Husk at sæt god tid af til fotograferingen. Der er ingen grund til at stresse på den store dag. Typisk skal jeg lige have tid til at “blødgøre” de unge mennesker lidt. Jeg har god erfaring med at mødes efter kirken, inden festen. Vi ta’r portrætter af konfirmanden, familiebilleder hvis I ønsker og hvis I ønsker det, tager jeg også gerne stemningsbilleder af feststedet: pynt, bordopdækning og eventuelle gæster der mingler, hvis vi tager portrætterne på feststedet.

Konfirmationsfotografering

Jeg tilbyder erhvervsfotografering, hvor jeg kommer ud i din virksomhed, fotograferer dig og eventuelle ansatte i arbejdsrelateret stemningsbilleder i virksomheden, i gang med dagligdagens gøremål – i møder, ved deres computer, i samspil med kunder og kollegaer, jeres lokaler og små detalje billeder, som I kan bruge på hjemmeside og SoMe. Brandingportrætter f.eks. af psykologen i sin sofa, blomsterbinderen i gang med at binde blomster, frisøren der klipper, kosmetologen der udfører behandlinger, osv. Hvis din virksomhed ikke har lokaler, finder vi sammen en oplagt lokation til billederne – i et fedt bystræde, i naturen, hvad der lige passer. Jeg tager lyse, stemningsfulde billeder der passer til netop jeres virksomhed. Du får en hel del billeder, så du har en masse fotomateriale til al din branding – sociale medier, hjemmeside, visitkort og et flot, ens feed på Instagram, der passer til din visuelle brandidentitet. Vi holder altid et møde forinden, hvor jeg skræddersyer en pakke til netop dig og din virksomhed. Priserne starter fra 10.000 kr. og op.

Jeg er jeres ideelle bryllupsfotograf – hvis I ønsker et nærværende, personligt forløb, afslappede fotografier i min lyse, varme stil og en fotograf der brænder for at fortælle netop jeres kærlighedshistorie, set gennem mine øjne med min kunnen, mange års erfaring og stil. Jeg vil gerne ind under huden på jer og lære jer at kende – så send gerne en uddybende mail, hvor I fortæller om jer selv, hvem I er, hvordan I mødte hinanden, jeres ønsker og drømmebryllup. På den måde, kan jeg bedst lave så naturlige og personlige fotografier som muligt. Jeg elsker at være involveret, skabe relationer og at engagere mig fra start til slut i planlægningen af jeres livs drømmefest. Jeg hjælper gerne med idéer, erfaringer og anbefalinger til leverandører og tidsplaner, hvis I ønsker. Vi afholder altid et Bryllupsmøde i god tid inden den store dag, hvor vi laver en tidsplan over dagen, afstemmer forventninger og I betaler depositum. I betaler halvdelen af fotograferingsprisen, for at sikre jeres dato i min kalender og så betaler I det resterende beløb kontant på dagen eller via bankoverførsel dagene inden den store dag, afhængig af hvad der passer jer bedst. Jeg glæder mig til at høre fra jer! I kan se de forskellige bryllupspakker her under priser. Priser starter ved 10.000 kroner og op efter. 

Bryllupsfotografering

Gravidfotografering i min lyse, varme fotografiske stil her i mit lille fotostudie i Odense eller på en udvalgt lokation på Fyn, eller måske hjemme hos dig selv i vante omgivelser (læs mere under Hjemmefotografering). Om du vælger indenfor eller udendørs, er det ens for begge, at vi holder fotograferingen naturlig og afslappet. Jeg elsker at forevige forbindelsen mellem mor og barn – om det er i maven eller på favnen. Det er helt specielt. Husk at medbring lyst undertøj og tøj – f.eks. en lys tætsiddende kjole, striktrøje eller en løs bohemekjole. I studiet har jeg et par lyse kjoler i kundegarderoben der matcher fotograferingen og som man frit kan benytte, men medbring altid mindst ét lyst sæt tøj, der føles behageligt for dig. Fotograferingen tager cirka 1-1,5 times tid. Jeg foreslår at man kan komme mellem 6.-9. måned, men det kommer an på dig – hvornår du synes at du stråler mest og hvornår du synes, at din mave strutter pænest. Partner og børn er velkommen til at deltage i et par opstillinger under fotograferingen – til de opstillinger, hvor de ikke skal være med, i mit lille studie, kan de gå en tur på legepladsen eller lege rundt ude i gårdhaven imens.

Ifavnsk fotografering i min lyse fotografiske stil her i mit lille studie i Odense eller hjemme hos jer (se under Hjemmefotografering), hvis I ikke ønsker at forlade den hyggelige babyboble derhjemme. Den nyfødte er i fokus og i favn, på arm eller ved bryst hele tiden. Jeg bruger ikke iøjnefaldende, farverige rekvisitter. Jeg ønsker at forevige båndet mellem forældrene og den nyfødte – og det er bare mest naturligt at så små børn er så tæt på mor og far som muligt. Husk at medbringe lyst undertøj og lyst tøj. Jeg har et par outfits i kundegarderoben til mor og den nyfødte, men medbring altid mindst ét lyst sæt tøj til jer alle, som I føler jer godt tilpas i. Fotograferingen tager cirka 1-2 timer. Jeg anbefaler at man får foreviget sin nyfødte indenfor 20 dages tid. Hvis det lyder uoverskueligt, så kan jeg også komme hjem til jer. Jeg skal bruge mindst én forælder til at deltage i fotograferingen, men begge forældre er SÅ velkommen til at deltage – og det anbefaler jeg altid. Jeres første familiefoto kan skabes lige her. Ældre søskende er også velkommen i et par opstillinger under fotograferingen. Far og ældre søskende kan evt. gå en tur på legepladsen, som ligger ret tæt på mit studie – for studiet er hyggeligt lille, men kan nogle gange blive lidt for lille, hvis man ikke har tålmodighed til at vente på lillebror/lillesøster (hvilket er helt forståeligt). Der er altid tid til at pusle, amme/give flaske og putte. Hvis I kan time det med at den nyfødte skal spise, når I ankommer og h*n herefter kan falde i søvn i mors favn, har vi allerede en god start.

En babyfotografering er fyldt med latter, kæmpekram, kærlighed og nærvær i en legende stund i min lyse, varme fotografiske stil her i mit studie. Jeg bruger ingen farverige, iøjefaldende rekvisitter – Baby skal være i fokus. Jeg har lyst trælegetøj, så baby kan lege sig i gennem fotograferingen. Hvis I er med på familiebilleder, bruger jeg jer som forældre og jeres nærvær – kys, kram og masser leg. Vi skal bare hygge os! Jeg fotograferer alle babyer som de er og jeg bestræber mig altid på at få så mange udtryk som muligt – både med og uden smil. Men baby styrer altid showet. Husk lyst tøj til både baby og forældre. I skal kunne bevæge jer og lege rundt i det. Fotograferingen tager cirka 1 times tid. Alle stadier i babys første år er skønne, men en god ”foto-alder” er 7-9 mdr., hvor de kan sidde selv, men ikke kravle. Her har vi godt styr på dem og der er SÅ meget personlighed, tillid, sjov og grin. Men en 1 årig der suser rundt er lige så sødt (men bare hårdere for os voksne, ha ha). Hos mig, er der ingen der skal sidde stille – medmindre de har lyst i hvert fald. Jeg har indrettet studiet, så det er lille og fotovenligt hele vejen rundt, så babyer bare kan være rundt over det hele.

Hjemmefotografering

Hjemmefotografering er til jer som hverken vil i studiet eller udendørs – I vil have foreviget jeres lille familie i jeres vante rammer hjemme hos jer selv. Det kan både være til gravid-, nyfødt- eller familiefotografering. Især til nyfødtfoto kan det måske virke uoverskueligt at skulle ud med baby, så kommer jeg gerne til jer eller hvis I bare vil have at gravidbillederne er så naturlige som mulige eller familiebillederne også skal vise hjemmet, hvor børnene er vokset op. I skal bare have nogle lyse, fotovenlige områder i jeres hjem, så jeg kan ”do my magic”. F.eks. et lyst soveværelse med hvidt sengetøj/sengetæppe på, et smukt vinduesparti i dagligstuen eller lign. som I kan se her på siden. Jeg kan fotografere i de fleste hjem, hvis bare lyset er godt. I kan sende mig lidt fotos af jeres hjem, hvis I er i tvivl. Det tager 1,5 times tid og I skal bare lege rundt og hygge jer som I plejer – lege, pusle, amme/give flaske, eller hvis baby er stor nok spise lidt mad sammen, bage pandekager, pudekamp, drikke kakao, kildeleg, have hunden med eller hvad der skildrer jer som familie bedst.

En familiefotografering er fyldt med meget latter, kæmpekram, kærlighed og nærvær i en legende stund i min lyse, varme fotografiske stil her i mit lille studie for småbørnsfamilien, i det mit studie er lille (og jeg er specialiseret i småbørn) og derfor ikke kan rumme en familie med større børn. Men ved en hyggelig, autentisk udendørsfotografering kan naturen jo altid rumme alle – både store og små familier med små eller store børn. Jeg tager udendørsfotos i forår, sommer og sensommer perioden, på udvalgte lokationer på Fyn. Det kunne være i et fedt by-stræde, et bakket landskab, på en strand, ude i en gylden mark, hjemme hos jer selv eller lign. Vi tager en times tid ud af kalenderen og hygger os sammen – afslappet og ikke så opstillet. I leger rundt med ungerne, går tur, de små får måske en lille svingtur på stranden og jeg er bare med på sidelinjen med mit kamera og kæmpe smil. I mine efterhånden mange år som fotograf har jeg samlet en masse forskellige skønne locations på Fyn, men I er også meget velkommen til at byde ind med et særligt sted, der betyder noget for jer. Husk lyst tøj til både børn og jer forældre. Det behøves ikke at være så stift. I skal kunne bevæge jer rundt og lege i det.

Konfirmationsfotografering

Jeg tager massevis af babyfotos og inden vi får set os om, skal de jo konfirmeres – og det er ikke engang for sjov. Jeg er så heldig at have haft så mange gode år i branchen, at jeg har flere familier jeg følger, hvor jeg er deres faste familiefotograf, hvor jeg måske både har fotograferet deres bryllup, graviditeter, babyer, julekort, store unger og konfirmationer – og jeg vil selvfølgelig elske også at forevige din konfirmands store dag. Det kan foregå hvor som helst i naturen – på stranden, i skoven, ved feststedet, på en mark eller i en park – måske tæt på kirken eller feststedet, så der ikke er for meget kørsel frem og tilbage. Husk at sæt god tid af til fotograferingen. Der er ingen grund til at stresse på den store dag. Typisk skal jeg lige have tid til at “blødgøre” de unge mennesker lidt. Jeg har god erfaring med at mødes efter kirken, inden festen. Vi ta’r portrætter af konfirmanden, familiebilleder hvis I ønsker og hvis I ønsker det, tager jeg også gerne stemningsbilleder af feststedet: pynt, bordopdækning og eventuelle gæster der mingler, hvis vi tager portrætterne på feststedet.

Jeg tilbyder erhvervsfotografering, hvor jeg kommer ud i din virksomhed, fotograferer dig og eventuelle ansatte i arbejdsrelateret stemningsbilleder i virksomheden, i gang med dagligdagens gøremål – i møder, ved deres computer, i samspil med kunder og kollegaer, jeres lokaler og små detalje billeder, som I kan bruge på hjemmeside og SoMe. Brandingportrætter f.eks. af psykologen i sin sofa, blomsterbinderen i gang med at binde blomster, frisøren der klipper, kosmetologen der udfører behandlinger, osv. Hvis din virksomhed ikke har lokaler, finder vi sammen en oplagt lokation til billederne – i et fedt bystræde, i naturen, hvad der lige passer. Jeg tager lyse, stemningsfulde billeder der passer til netop jeres virksomhed. Du får en hel del billeder, så du har en masse fotomateriale til al din branding – sociale medier, hjemmeside, visitkort og et flot, ens feed på Instagram, der passer til din visuelle brandidentitet. Vi holder altid et møde forinden, hvor jeg skræddersyer en pakke til netop dig og din virksomhed. Priserne starter fra 10.000 kr. og op.

Bryllupsfotografering

Jeg er jeres ideelle bryllupsfotograf – hvis I ønsker et nærværende, personligt forløb, afslappede fotografier i min lyse, varme stil og en fotograf der brænder for at fortælle netop jeres kærlighedshistorie, set gennem mine øjne med min kunnen, mange års erfaring og stil. Jeg vil gerne ind under huden på jer og lære jer at kende – så send gerne en uddybende mail, hvor I fortæller om jer selv, hvem I er, hvordan I mødte hinanden, jeres ønsker og drømmebryllup. På den måde, kan jeg bedst lave så naturlige og personlige fotografier som muligt. Jeg elsker at være involveret, skabe relationer og at engagere mig fra start til slut i planlægningen af jeres livs drømmefest. Jeg hjælper gerne med idéer, erfaringer og anbefalinger til leverandører og tidsplaner, hvis I ønsker. Vi afholder altid et Bryllupsmøde i god tid inden den store dag, hvor vi laver en tidsplan over dagen, afstemmer forventninger og I betaler depositum. I betaler halvdelen af fotograferingsprisen, for at sikre jeres dato i min kalender og så betaler I det resterende beløb kontant på dagen eller via bankoverførsel dagene inden den store dag, afhængig af hvad der passer jer bedst. Jeg glæder mig til at høre fra jer! I kan se de forskellige bryllupspakker her under priser. Priser starter ved 10.000 kroner og op efter.